Erasmus + KA1 2018

Hollandia Erasmus2018 szeptember elején Haszonné Nepp Ivett és Barkóczi-Véber Judit a Pécsi Liszt Ferenc Zeneiskola tanárai egy kreativitást fejlesztő, motiválását elősegítő kurzuson vettek részt Hollandiában az Erasmus+ program segítségével.

A Quarter Mediation által szervezett kurzuson olyan tanulást segítő módszereket ismertek meg, amelyek könnyebbé, érthetőbbé, érdekesebbé és nem utolsó sorban szórakoztatóbbá teszik az oktatást, a tananyag elsajátítását. A kurzuson nagy hangsúlyt fektettek IKT eszközök alkalmazására a tanítási folyamatban. Kreatív módszerekkel, korszerű szemlélettel ismertették meg a kurzuson résztvevőket, és segítettek nyitottabbá válni az új lehetőségek, nemzetközi kapcsolatok kiépítése felé.

Hollandia Erasmus2Hollandia Erasmus 3

 


......
“Hagyományos értékek és modern módszerek a zeneoktatásban” címmel írt sikeres Erasmus+ mobilitási pályázatot 11 kollégánk. A projektcsapat tagjai az elnyert támogatás segítségével pedagógiai módszertani kurzusokon és iskolalátogatásokon vehetnek részt Hollandiában, Olaszországban, Lettországban, Horvátországban és Németországban. 
(Az Erasmus+ az Európai Unió oktatást, képzést, ifjúságügyet és sportot támogató programja. A köznevelési intézmények szakmai fejlesztési céljaik elérése érdekében meghirdetett mobilitási pályázattípus a tanárok intézményi igényekre épülő szakmai fejlődését támogatja nemzetközi környezetben.)

Erasmus 4Erasmus 5


Nyomtatás   E-mail