2021/22 tanév

Több növendékünk is részt vett november 8-án, a Szigetváron megrendezésre kerülő Baranya megyei zongora négykezes találkozón. Gratulálunk az elért eredményekhez tanulóinknak, kívánjuk, hogy mindannyian leljenek továbbra is sok örömet a közös muzsikálásban, kamarazenélésben! Köszönjük a szülőknek is a támogató jelenlétet, biztatást!
Az eredmények:
Arany oklevél: Gelencsér Boróka – Gelencsér Balázs (Milbauer Mária), Illés Léna – Illés Liza (H. Bajic Ágnes),
Ezüst oklevél: Berta Ada Nilla – Mészáros Anna (H. Bajic Ágnes), Kocsis Katinka – Kocsis G. Tamás dr. (Ihász Irén), Solti Sára – Solti Soma (Ihász Irén), Gyarmati Anna – Radó Sebestyén (Ihász Irén),
Bronz oklevél: Torma Enikő – Mózes-Takács Franciska (Ihász Irén), Laskovics Dóra – Tábori Nóra (Ihász Irén)
Az oklevél mellé Különdíjat kapott (saját szólamának szép megformálásáért): Berta Ada Nilla (H. Bajic Ágnes)

Milbauer növenédkek
HBÁ növendékei
BertaAdaNilla kulondij page 0001
Gyarmati Annáék
Kocsi G Tamásék
Torma Enikőék
Tábori N
SoltiékOktóber 18-án rendezték meg a Szigetvári Weiner Leó Zeneiskolában a Baranya megyei zeneiskolák tanárainak hangversenyét. Iskolánk egy négykezes (Debussy) produkciót delegált az ünnepi rendezvényre, mely egyben a rendező iskola jubileumi hangverseny sorozatának egyik állomása is. A képen, fellépő kollégáink: Berentés-Varga Írisz és Kovácsné Márfi Rita. Szeretettel gratulálunk minden szereplőnek!

Tanári hangv Szigetvár
Szigetvár Tan hgv
Szigetvár plakát Tanári hangverseny
Október 22-én rendezték meg a Pécsi Művészeti Gimnáziumban a XV. Országos Oboa-, és Fagottverseny területi válogatóját. Iskolánkból részt vett és pontszáma alapján az országos döntőbe jutott: Juronics Anna Boglárka (oboa), Sturcz László növendéke. Zongorán közreműködött: Berentés-Varga Írisz.


Az V. Pécsi Harmonika Fesztivál (2021.10.04.-09.) programjain több növendékünknek is lehetősége nyílt a szereplésre, név szerint:
Kleics Botond és Kleics Bertalan (trombita, tanára: Mátyás Tibor), Lázár Bálint, Kiricsi Martin (nagypapájával és nagybátyjával).
A szombati, igazán különleges nagykoncerten (Kodály Központ), a Baranya megyei Harmonikazenekar tagjaiként felléptek: Kiricsi Martin, Ritzl András Pál, Bíró Erik Zoltán, Polgár Dániel, Lázár Bálint, Réger Edina.
Tanárok: Kéméndi Tamás, Durovics Dóra (Fotók: Domján Endre)
 

DE5 9802
DE5 9844
DE6 2620
IMG 1234
IMG 1293

 Szeptember 21-23. között rendezték meg Budapesten az I. Kárpát-medencei Nemzetközi Zongoraversenyt, melyen Bartha Marcell (tanára: Megyimóreczné Schmidt Ildikó) korcsoportjában 2. helyezést ért el.

Különdíjban részesültek: Solti Soma és Solti Sára (tanáruk: Ihász Irén).

Mindenkinek szeretettel gratulálunk a szép helytálláshoz!

MSI és IHI

Nyomtatás   E-mail